sunnuntai 23. helmikuuta 2020

Sirpa

Suuntaan yökerhoon yksin. Yksin on parempi mennä, koska silloin on keskityttävä olennaiseen. Jätän takkini narikkaan, tilaan lonkeron ja alan kävellä ympäri klubia.
"Mukavasti porukkaa", totean
Istun pöytään ja alan katsella potentiaalisia seksikumppaneita tälle illalle. Hörppään lasini tyhjäksi ja  suuntaan tanssilattialle.

Hetken tanssittuani huomaan, että minua katsellaan pienen matkan päästä; noin nelikymppinen nainen hiukan tuiskeessa. Kurvikas, tumma nainen pukeutuneena vartalon myötäiseen mekkoon ja korkokenkiin. Flirttailen hänelle takaisin. Nainen nousee penkistään ja lähtee kävelemään minua kohti. Hetken kuluttua hän on minussa kiinni ja katsomme toisiamme silmiin kun lantiomme heiluvat musiikin tahdissa.
"Moi!", sanon.
"Moi!", kuuluu vastaus.
Musiikki soi kovaan ja totean, että tässä ei nyt pysty mitään keskustelua käymään. Tanssimme hetken lähekkäin. Huomaan, että hän on selvästi minusta kiinnostunut ja ei pelkää näyttää sitä. Himoni häntä kohtaan alkavat kasvaa.
"Mennään tonne syrjemmälle!", sanon naiselle.
"Mennään vaan!"
Tarraan naista kädestä kiinni ja kävelemme ravintolan puolelle, jossa ei musiikki ei pauhaa niin kovaa.
"Mä oon Tomi."
"Sirpa."
Sirpa kertoo, että tuli kerholle ystävättärensä kanssa, mutta hän on johonkin hävinnyt. Juttelemme hetken kummankin illasta ja toisistamme. Hetken rupattelun jälkeen ehdotan, että lähtisimme viettämään iltaa johonkin muualle kaksin.
"Okei mennään mun luo.",  Sirpa toteaa.
Sirpa ei asu kaukana, joten voimme kävellä sinne. Kerrostalon ulko-ovesta sisään ja hissillä kolmanteen kerrokseen. Suutelemme hississä ja Sirpa voihkaiseeen hieman.

Asuntoon sisäänpäästyä riisumme ulkovaatteemme ja Sirpa vetää minut kädestä perässään makuuhuoneeseen. Suutelemme ja käteni vaeltaa pitkin Sirpan ihanaa kurvikasta vartaloa. Tunnen kuinka penikseni kovettuu housuissani. Avaan mekon vetoketjun ja vedän mekon alas. Suutelen Sirpan kaulaa ja avaan rintaliivit. Sirpalla on ihanat rinnat. Suutelen niitä ja näykkäisen vähän hampaillani nännejä. Sirpa voihkii ja hieroo kädellään kaluani housujeni läpi.

Hän avaa vyöni ja vetää farkkuni ja alushousuni alas. Sirpa runkkaa kädellään minua samalla kun hieron etusormellani hänen pilluaan. Pillu alkaa olemaan jo tosi kostea.
"Onks sulla kumia?", Sirpa kysyy.
Otan kondomin housujeni takataskusta, revin pakkauksen auki ja rullaan kondomin paikalleen. Sirpa on sillävälin ottanut pikkuhousunsa pois ja käynyt sängylle selälleen makaamaan.
"Tuu mun sisään.", Sirpa pyytää.
Asetun Sirpan päälle ja alan varovaisesti laittamaan penistäni hänen sisäänsä. Hänen pillunsa tuntuu todella hyvältä. Lisään tahtia pikkuhiljaa ja Sirpan voihkinta voimistuu.
"Aah just noin!"
Panen vielä kovempaa ja Sirpa alkaa lähestyä orgasmiaan. Hän voihkii ja tärisee. 
 "Siinä ei kauaa mennyt.", ajattelen mielessäni.
Annan Sirpan hetken ottaa happea ja ehdotan panemista takaapäin. Sirpa pyörähtää ympäri ja työnnän kovan penikseni pilluun. Alan pikkuhiljaa hieromaan penistäni hänen sisällään aluksi hitaasti ja sitten kovempaa. Lantioni läpsyy hänen pyöreitä pakaroita vasten yhä kovempaa kun kiihdytän tahtia. Mietin, että en pysty kauaa enää pidättämään, joten annan spermani tulla ulos ja karjahdan pari kertaa nautinnosta.

Käännymme molemmat sängylle selälleen makaamaan ja tasaamaan hengitystämme. Sirpa tulee kainalooni.

 "Tuntuipa hyvältä.", hän sanoo.
 "Niin tuntui.", sanon ja suutelen vielä Sirpaa.
 
 
 

1 kommentti: