lauantai 29. helmikuuta 2020

Tiina

Tiina on vanha tuttu edelliseltä sinkkuajaltani. Muistan, että hänen kanssaan oli aina todella intohimoista seksiä. Päätän ottaa häneen yhteyttä Whatsappilla ja tunnustella onko hän edelleen sinkku ja voisimmeko vielä tavata.

Tiina kertoo olevansa sinkku ja tiedustelee miksi otin yhteyttä vuosien jälkeen. Päätän olla suora ja kertoa, että olen eronnut ja harrastan nyt irtoseksiä naisten kanssa. Kerron, että olen kaivannut häntä ja muistellut lämmöllä edellisiä kohtaamisiamme. Tiina tuntuu syttyvät yhteydenotostani ja haluavansa tavata. Sovimme treffit hänen asuntoonsa.

Oven avaa hiukan pyöreä, isorintainen Tiina. Lyhyet hiukset on värjätty punaisiksi ja päällä Tiinalla on siniset farkut ja harmaa neulepusero. Suutelen Tiina heti ulkovaatteet riisuttuani.
"Kiva nähdä taas.", kerron Tiinalle.
"Niin on.", hän vastaa.
Enempää keskustelua ei tarvitse käydä. Molemmat ovat niin kiimoissaan, että vaatteet on riisuttava heti eteisessä. Koskettelemme toistemme vartaloita samalla kun suutelemme kiihkeästi. Puristan Tiinan rintoja molemmilla käsillä.
"Purista kovempaa. Ei tarvitse olla noin hellä.", Tiina kertoo.
Tiina tykkää vähän rajummasta. Riisun Tiinan rintaliivit ja otan kunnon otteen molemmilla kämmenilläni ja puristan napakasti. Tiina nauttii silminnähden.

Vedän Tiinan perässäni makuuhuoneeseen ja asetan hänet nojaamaan käsillään sänkyyn. Läimäytän pari iskua kämmenelläni hänen paljaille pakaroille. Tiina ulahtaa. Otan kondomin ja asetan sen paikoilleen. Alan työntämään hitaasti ja kiusoitellen kulliani Tiinan pilluun takaapäin. Lisään hiukan tahtia ja läimäytän pari kertaa uudelleen pakaroita. Tiina voihkii. Nappaan hänen käsistään kiinni ja käännän ne hänen selkäänsä vasten samalla kiristäen tahtia kovemmaksi.

Haluan vaihtaa asentoa ja hyppään sängylle selälleni. Tiina tulee päälle ja laittaa penikseni sisälleen. Hän alkaa liikuttamaan lantiotaan nopeasti. Tuntuu todella hyvältä samalla kun katson Tiinan valtavia rintoja heilumassa silmieni edessä.

Ei aikaakaan kun tunnen paineen alavatsassani. Tulen ja karjun. Tiina on taitava ratsastamaan.
"Haluutko saunaan?", Tiina kysyy.
"Kiitos se olisi ihanaa."
"Niin oli tämäkin hihi.", Tiina naurahtaa. 
 
 
 

1 kommentti:

  1. Todella kiihottavaa tekstiä. Ihan pikkuhousut kostu ;)

    VastaaPoista