keskiviikko 8. huhtikuuta 2020

Heini

Olimme pitkään viestitelleet Heinin kanssa Tinderissä. Eräs ilta puhelimeeni tuli taas viesti Heiniltä. Hän kertoi, että oli tylsistynyt kotona karanteenissa olemiseen ja kaipasi seuraa. Ehdotin, että otan viinipullon kotonta mukaan ja voimme sen nauttia yhdessä hänen luonaan.

Loikin kerrostalorappukäytävän portaat ylös ja soitin ovikelloa. Oven avasi nätti tummatukkainen hoikka nainen farkuissa ja sinisessä topissa. Tervehdimme toisiamme ja astuin sisään. Ulkovaatteet riisuttuani kävelimme keittiöön, jossa avasin viinipullon. Kävimme sohvalle vieräkkäin istumaan ja juomaan viiniä. Heini kertoi, että on tehnyt paljon etätöitä ja ulkoillut. Ystävien näkeminen on jäänyt vähemmälle. Heini puhui paljon ja minä kuuntelin. Vaivihkaa tulin häntä lähemmäksi ja aloin kosketella hänen hartioitaan ja olkapäitä. Heini nautti tästä selvästi. Hän kertoi, että oli ihana saada läheisyyttä pitkästä aikaan. Haroin hänen hiuksiaan kämmenelläni. Heini kallisti päätään lähemmäksi minua ja suutelimme. Suutelu kiihtyi ja nainen siirtyi istumaan syliini hajareisin. Koskettelin hänen vartaloaan samalla kun suutelimme. Laitoin käteni hänen pakaroilleen ja läimäytin pari kertaa.

"Otetaas nämä pois.", Heini sanoi ja alkoi riisumaan farkkujaan.
Hän asettui sohvalle nelinkotin ja läimäytin hänen pakaroitaan monta kertaa lisää aina joka kerta hieman kovemmin. Hieroin hänen kosteaa pilluaan alushousujen läpi. Tunsin kuinka penikseni kovettui housuissani. Heini kääntyi istumaan sohvalle ja riisui housuni. Nopeasti penikseni oli hänen suussaan. Heini imi ja hieroi kielellään penistäni. Pari kertaa se kävi hänen kurkussaan asti. Olin jo lähellä tulemista, joten päätin keskeyttää hänet ja laittaa kondomin paikoilleen.

Heini käänsi takapuolensa minua kohti ja työnsin penikseni hänen sisäänsä. Läiske kuului kun panin häntä sohvalla takaapäin. Heini voihki kovaa. Hänen kostea pillunsa tuntui todella hyvältä. Penikseni oli kivikova. Hikikarpalot ilmestyivät kummankin iholle ja ilmassa tuoksui hiki ja seksi. Heinillä oli todella upea pylly. Vaihdoimme asentoa ja Heini tuli päälleni ratsastamaan. Oli ihana nähdä hänen vartalalonsa myös edestäpäin läheltä. Hän lisäsi tahtia ja en enää kyennyt pidättämään siemensyöksyäni. Tulin voimalla.

Makasimme molemmat seksin jälkeen sohvalla hiestä märkänä euforiasta nauttien. Jäin hänen luokseen vielä yöksi ja harrastimme toisen kerran seksiä sängyssä. Sovimme että näemme uudestaan.

1 kommentti: